Na zeleninu a ovoce, Strana 2

Univerzální nůž pro krájení, sekání a porcování ovoce, zeleniny a dalších ingrediencí. Perfektní pro rychlou a precizní přípravu. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm

Ideální pro krájení zeleniny, plátkování masa a ryb, porcování a další kuchařské úkoly. Délka čepele: 200 mm

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 230 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 180 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 255 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm