Na pečivo a speciální úkoly
Zoubkované čepele, loupací a vykosťovací nože – každý pro svou roli.

Dokonalá přesnost v každém řezu – filetovací nůž pro maso a ryby. Délka čepele: 150 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku

Nůž s vroubkovaným ostřím pro snadné krájení chlebíčků, sendvičů a jemného pečiva bez nežádoucího drolení. Délka čepele: 150 mm

Perfektní nástroj pro snadné odstranění kostí, porcování drůbeže a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm

Ohebný nůž pro filetování a čištění ryb i masa. Délka čepele: 160mm

Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce.

Pro krájení velkých kusů masa a šunky. Délka čepele: 255 mm

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 180 mm

Ohebný nůž pro filetování a čištění ryb i masa. Délka čepele: 230mm

Nůž s vlnkovanou čepelí je perfektní pro krájení čerstvého chleba a pečiva. Délka čepele: 230 mm

Ideální pro krájení všech druhů masa a větších druhů zeleniny. Délka čepele: 180 mm