Řady a edice, Strana 3
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Ideální pro krájení zeleniny, plátkování masa a ryb, porcování a další kuchařské úkoly. Délka čepele: 200 mm
Ideální pro krájení všech druhů masa a větších druhů zeleniny. Délka čepele: 180 mm
Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 230 mm
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm
Ideální pro krájení všech druhů masa a větších druhů zeleniny. Délka čepele: 255mm
Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 165 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Nůž s vlnkovaným ostřím je určen pro krájení chleba a dalších druhů pečiva. Délka čepele: 230 mm
Ideální pro krájení všech druhů masa, ryb a větších druhů zeleniny. Nový tvar čepele pro dokonalý řez. Délka čepele: 230mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 150 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 255 mm
