Řady a edice, Strana 2

Všestranný nůž pro krájení všech druhů masa, zeleniny i ovoce.

Pro krájení velkých kusů masa a šunky. Délka čepele: 255 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 125 mm

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 180 mm

Ohebný nůž pro filetování a čištění ryb i masa. Délka čepele: 230mm

Perfektní nůž na krájení ovoce, zeleniny a bylinek. Ostrá čepel zajistí čisté řezy a snadné sekání na plátky či kostičky – ideální pro rychlou a efektivní přípravu. Délka...

Nůž s vlnkovanou čepelí je perfektní pro krájení čerstvého chleba a pečiva. Délka čepele: 230 mm

Nůž s širokou čepelí – univerzální pomocník na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Univerzální nůž pro krájení, sekání a porcování ovoce, zeleniny a dalších ingrediencí. Perfektní pro rychlou a precizní přípravu. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm