Doplňkové nože a pomocníci
Univerzální pomocníci, malé nože, nebo parťáci ke konkrétním úkolům.

Univerzální kuchyňský nůž, který si poradí se zeleninou, masem i ovocem. Spolehlivý nástroj pro každodenní vaření. Délka čepele: 120 mm. Vyrobeno v Japonsku.

Menší varianta santoku, ideální na krájení masa, zeleniny a drobnějších surovin. Délka čepele: 125 mm Japonský kuchyňský nůž z oceli MOVAX. Vyrobeno v Japonsku

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Malý nůž, ideální pro okrajování ovoce a zeleniny. Délka čepele: 100 mm

Ideální pro přípravu sushi, ryb a velkých kusů masa. Unikátní tvar čepele umožňuje bezchybné a hladké řezy. Délka čepele: 150 mm

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 125 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 150 mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 150 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm

Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 120 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm