Na maso a ryby, Strana 3
Nejprodávanější
Řazení produktů
Výpis produktů
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny, aj. Délka čepele: 255 mm
Čepel z 101 vrstev damaškové oceli: Neuvěřitelná ostrost a síla v každém řezu. Délka čepele: 180 mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm
Čepel z 101 vrstev damaškové oceli: Neuvěřitelná ostrost a síla v každém řezu. Délka čepele: 200 mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm
Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 150 mm
Čepel z damaškové oceli, složená z 161 vrstev, nabízí vynikající ostrost, pevnost a nezaměnitelný vzor, který činí každý nůž jedinečným. Délka čepele: 150 mm
Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 180 mm
Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 165 mm
Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 200 mm
Čepel z damaškové oceli, tvořená 161 vrstvami, přináší výjimečnou ostrost, pevnost a charakteristickou kresbu, která z každého nože dělá originál. Délka čepele: 200 mm
